KEBAP STORE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1028 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Kebap Store. Meer weten? Ontdek meer

29 jun 2024 om 23:26 Insane
20 jun 2024 om 0:09 Lekker en snel geleverd. Voor herhaling vatbaar!
17 jun 2024 om 21:26 Als je besteld staat erbij binnen 20/30 min ik heb besteld om 19u en om half negen heb ik mijn bestelling gekregen dat vindt ik gewoon schandalig!!!!
15 jun 2024 om 22:17 Het was super lekker en veel super top voor herhaling vatbaar
15 jun 2024 om 19:11 Al meerdere malen besteld. Steeds zeer lekker. Enige opmerking: dat bij de kapsalon nog steeds groenten zitten ook al is er een opmerking met 7 uitroeptekens bij. Misschien even het bestelbriefje goed lezen
10 jun 2024 om 20:57 Helaas heel slecht en dit voor 70€ Bestel een kebab met kaas, geen kaas bij, verkeerde saus erop, alles koud. Frieten die je nog zelf moet bakken blijkbaar, sommige waren nog zelfs half bevroren. Nooit meer!
10 jun 2024 om 8:30 Lekker en veel.
3 jun 2024 om 10:26 Het was zeer lekker top
1 jun 2024 om 18:43 Lekker eten en snelle levering. Veel keus
27 mei 2024 om 22:41 Heel tevreden, goede hoeveelheid eten, lekker. Ondanks de redelijke afstand van levering toch snel geleverd en vooral belangrijk dat het warm was! Pizza, shoarma en broodje was top.....groot is ook echt wel groot!
18 mei 2024 om 20:37 Kapsalon was wat verwatert door de champignons "special" besteld
17 mei 2024 om 19:38 Ik had een kapsalon met vet geen saus was echt niet lekker